Skip to main content

Ons team

Je zit niet ‘in de verpleging’. Verpleging zit in jou. Het vak kan je leren. De liefde voor het vak niet.

Meer dan 10 jaar geleden startte Maarten Van Crombrugge zijn eerste verpleegronde. Thuisverpleging was voor hem een bewuste keuze. Hij wou patiënten verzorgen zoals hij zelf verzorgd wou worden: met respect voor de eigen omgeving en aandacht voor de patiënt als mens. Hij legde de lat van kwaliteit en professionalisering steeds hoger. Omdat hij sterk geloofde in het belang van samenwerking en delen van kennis en ervaring, groeide zijn team en zijn regio.

Bij Van Crombrugge thuisverpleging is zorgen voor anderen nog steeds een passie. Als team van ervaren verpleegkundigen staat kwalitatieve zorg op maat van de patiënt voorop. Het belang van thuiszorg en de complexiteit van de toegepaste technieken wordt steeds groter. Daarom zet het team continu in op bijscholing en multidisciplinaire samenwerking rond nieuwe zorgvragen en specialisaties.

Wat het team bindt, is respect en communicatie. Respect voor de mensen voor wie ze dagelijks zorgen, en helder overleg met zorgvragers, familie en artsen in het belang van de patiënt

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.