Skip to main content

Werkgroep wondzorg

Qua wondzorg willen we een up-to-date aanpak hanteren, waarin kennisoverdracht binnen het team centraal staat

In onze praktijk zien we vaak erg complexe en grote wonden in de thuiszorg voorkomen.  Om hierop in te kunnen spelen, volgden verschillende collega’s een verder gezette opleiding.

Maar dit was voor ons team nog niet voldoende! We riepen dan ook de werkgroep wondzorg in het leven, met als doel de patiënt en zijn wonde op holistische manier te bekijken en rekening te houden met alle onderliggende factoren. Zo willen we een up-to-date aanpak hanteren, waarin kennisoverdracht binnen het team centraal staat.  We bouwden dan ook een samenwerking uit met de arts, specialist en het wondzorgcentrum van onze zorgvragers. Want communicatie rond de behandeling is immers cruciaal!

Onze visie in het behandelen van diverse wonden in de thuiszorg, gaat dan ook verder dan enkel het verzorgen, het zoeken naar het juiste verband en het rekening houden met de kosten voor onze zorgvragers.  We willen onze patiënten een betere kwaliteit van leven bieden bij langdurige, complexe wondzorg en inzetten op genezing waarbij we rekening houden met alle beïnvloedende factoren.

Daarnaast bieden we een fysieke ruimte aan waar een 2de opinie of behandeling kan worden uitgevoerd en we alle materialen in stock hebben om direct en vlot te kunnen werken.

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.